My Play Ho­me

Sådan kan My PlayHome bruges

My PlayHome kan anvendes som en dialogskabende app, hvor I sammen med barnet snakker om de ting der findes i huset samt deres funktioner. Appen giver mulighed for at barnet kan lave sit eget personlige særpræg, f.eks. at skabe en fortælling. Denne kan foldes ud sammen med et andet barn med en anden fortælling. Måder I kan anvende appen på er ved at

  • sætte ord på ting og handlinger
  • skabe små historier ud fra leg med dukker
  • gå på jagt i eget hus/institution og lav en kobling mellem spil og barnets omgivelser
  • lad barnets nysgerrighed udfolde sig og følg barnets interesser i spillet
  • relater spillet til barnets hverdag og tal om, hvordan og hvornår barnet udfører de handlinger, der foretages i spillet

My PlayHome Stores kan skabe mulighed for samtale fra barnets hverdag og omverdens bevidsthed. Det kan være med til at styrke børnenes indbyrdes dialog, deres forskellighed eller deres personlige historie.


Om appen

My PlayHome er et interaktivt dukkehus. Du kan bevæge dig rundt i alle husets rum lige fra køkken og have til badeværelse og soveværelse. Det er muligt i alle rum at flytte rundt og anvende de genstande der er i huset. I kan tilføje forskellige dukker til huset og sætte dem i gang med diverse handlinger.

Udover “My PlayHome” findes der også “My PlayHome Hospital ” og” My PlayHome School”. De enkelte apps spiller sammen og giver mulighed for at udvide historien, så kan eksempelvis kan køre fra hjem til skole og videre på arbejde på f.eks. hospitalet.

Spillet kan anvendes til børn fra 2-8 år.

Producent: PlayHome Software Ltd.

iPhone, iPad og Android