Ima­ge­ ­Spin­ner­ - ­lær­ ­med­ ­lyk­ke­hjul­

Image Spinner - lær med lykkehjul

Med appen kan I arbejde i temaer, hvor opgaver skal løses sammen f.eks. huske/finde, udfordre sig motorik, sætte fokus på følelser, naturen m.m. Et andet afsæt kan være på skift at tage tur og have det sjovt sammen.

Lav jeres eget lykkehjul med billeder og lyd. Brug lykkehjulet til at lave jeres egne spil eller brug det som et værktøj til at udfordre og lære nyt. Indsæt eksempelvis et billede og indtal et lydklip om en bestemt bevægelse, barnet skal lave. Når pilen stopper ud for det pågældende felt aktiveres lydoptagelsen. ”Hop ned fra stolen!”.

 • Man kan også tage billeder af ti stykker legetøj i børnehaven, og når pilen stopper ud for feltet, med en ko er det barnets opgave at finde koen i rummet.
 • Billeder af forskellige motoriske aktiviteter – ”gakkede gangarter” som barnet skal udfører
 • Billeder af forskellige ting som barnet skal finde ude på legepladsen.

Graduer sværhedsgraden og vælg billeder i forhold til alder, udvikling og gruppestørrelse , max.10 billeder og indtal evt.10 små lydoptagelser.

Tryk eller røst lykkehjulet og pilen vil dreje rundt og standse på et felt. Lydoptagelsen til billede bliver aktiveret, når pilen standser på billedet.Med fordel kan der vælges billeder med enkel og simpel grafik. Brug evt. projektor til at forstørre det visuelt.

Sådan gør du:

Tryk på tandhjulet. 10 felter skal udfyldes med billeder og lyd.

 1. Vælg hvor mange felter der skal være på lykkehjulet. 2 til 10 felter
 2. Vælg billeder fra din fotorulle
 3. Indtal en lyd/sætning til billede.

Dit lykkehjul bliver gemt, når du lukker appen. Ændre billedet ved at trykke på billedet og vælg et andet fra kamerarullen. Tryk på Clear og alle billeder fjernes.


Appen kan anvendes til børn fra: 3-6 år

Producent: Joe Scrivens

iPad, iPhone

 • Vurdering af appen
  Læring
  Indholdskvalitet
  Brugervenlighed
  Genbrugelighed
  + + + + 
  + + + +
  + + + + +

  Læs vurderingskriterierne

 • Anmeldt af

  Janie Wind

  onsdag den 17.10.2018.