Dia­lo­gisk læs­ning

Dialogiske læsning sætter fokus på at snakke sammen om den bog, I læser for barnet. Før læsningen om titel, billeder, forventninger med mere. Under læsningen om det, der optager barnet, om det, der sker i bogen og så videre. Efter læsningen om det, I har læst.

Book Creator: Her er der mulighed for at lave sine egne interaktive bøger. Få inspiration til at lave jeres egne bøger og bruge dem til dialogiske læsning.
Puppet Pals: Et digitalt dukketeater. I kan arbejde med appens temaer og dukker og I kan selv at lægge baggrunde og figurer ind. Få inspiration til efterbearbejdningen af bøger ved hjælp af Puppet Pals.
HP Reveal. Med den her app kan du knytte et ekstra lag til et fysisk/printet billede. Laget kan bestå af et digitalt billede eller en video. Se, hvordan du kan bruge HP Reveal til arbejdet med fokusord og til tekstforståelse og sætningsdannelse.
ChatterPix Kids: I kan give elementer og figurer på et billede en mund og lade dem tale. Få inspiration til, hvordan I kan bruger ChatterPix Kids til dialogisk læsning.
Green Screen: I kan få det til at se ud som om, I er, lige hvor I har lyst. Få inspiration til, hvordan I kan bruge Green Screen til dialogisk læsning.