Hver­dags­sam­tal­er

Hverdagssamtaler er alle de forskellige samtaler, I har med børnene i løbet af dagen. I alle hverdagssamtaler er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan I kan stimulere børnenes sprog

Med Book Creator er der mulighed for at lave sine egne interaktive bøger. Få inspiration til, hvordan I kan bruge Book Creator i jeres arbejde med hverdagssamtalerne.
Puppet Pals er et digitalt dukketeater. Det giver mulighed for at arbejde med appens temaer og dukker og for selv at lægge baggrunde og figurer ind. Få idéer til at arbejde med hverdagssamtaler i Puppet Pals.
Pepi Bath er en interaktiv app. Den giver mulighed for at snakke om personlig hygiejne. Læs mere om Pepi Bath og hvordan den kan stimulere samtale i forskellige hverdagssituationer.
En serie på tre apps, der arbejder med hukommelse, motorik, visuel genkendelse, logik og tal. Få idéer til, hvordan I kan arbejde med de tre apps.
Med ét sæt af kort, får I mulighed for at lave en række forskelligartede opgaver. Kortene kan rumme billede, lyd og tekst. Læs mere og få idéer til, hvordan I kan bruge Bitsboard.