Book Crea­tor

Med denne app er der mulighed for at lave jeres egne bøger. Det kan eksempelvis understøtte det emne I eller barnet er optaget af.

Sådan kan du bruge Book Creator 

Book Creator giver mulighed for at producere bøger med tekst, billeder, video, lyd og egne tegnede streger. I kan lave bøgerne i tre forskellige formater: portræt, firkantet eller landskab.
I kan læse jeres bøger fra Book Creator i iBooks. Det er også muligt at eksportere bøgerne til pdf-filer, dog forsvinder enkelte af bogens funktioner når den bliver til en pdf. 
Understøt det emne I eller barnet er optaget af. Følg evt. barnets interesse og nysgerrighed ved at inddrage barnet i processen med at tage billeder og fortælle hvad der skal ske i bogen.

  • Tag billeder af det I er optaget af, sæt dem ind i Book Creator. Det kan være billeder fra en bog I har læst sammen, eller noget barnet er interesseret i. Skriv teksten sammen med barnet. Barnet eller den voksne kan indtale ord eller en tekst der understøtter billede/handlingen. Tilføj eventuelt en lille stregtegning, som barnet tegner inde i appen.
  • Læs bogen sammen og lad barnet/børnene genfortælle bogen
  • Optag eventuelt børnenes genfortælling og læg dem ved billederne i Book Creator.
  • Gem det færdige resultat i iBooks
Hvis I vil lave bøger, der er lidt mere avanceret kan I arbejde med appen Aurasma.

Om appen

I kan anvende Book Creator i arbejdet med alle aldersgrupper. Der vil dog altid være brug for en voksen, der styrer arbejdet med Book Creator.

Hent en manual til Book Creator.

Producent: Tools for Schools limited

iPhone, iPad