Puppet Pals

Puppet Pals er et digitalt dukketeater. Det giver mulighed for at arbejde med appens temaer og dukker og for selv at lægge baggrunde og figurer ind.

Sådan kan Puppet Pals bruges

 

Med Puppet Pals kan I lave digitalt dukketeater. Puppet Pals tilbyder karakterer og baggrunde inden for en række temaer. I kan også lægge jeres egne baggrunde og karakterer ind i appen. I hvert stykke I laver, kan der indgå op til 8 karakterer og op til 5 forskellige baggrunde.

Når I har valgt jeres karakterer og baggrunde, kan I begynde optagelsen af jeres dukketeater. Det er muligt at lave pauser i optagelsen. Det betyder, at I kan tale om både handling og dialoger, mens I laver stykket.
Teaterstykker optaget med Puppet Pals kommer til at ligge som videoer i appen. Det er også muligt at gemme teaterstykket på iPadens kamerarulle.

Appen giver børnene mulighed for at være kreative og skabe deres egne små historier. Puppet Pals kan som sagt anvendes til at inddrage enge billeder til historien, hvilket er med til at gøre historien mere personlig for barnet. Måder I kan anvende Puppet Pals til at træne sætningsdannelse

Lad barnet lave sin egen historie som den kan fremvise
Lad flere børn gå sammen om at lave en historie
Få eventuelt barnet til at skrive historien ned på forhånd og tal om sætningsopbygning
Snak med barnet om sætningerne anvendt i historien
Vær rollemodel for barnets sætningsdannelse ved at være deltagende og sætte ord på
Brug appen til at indspille og dele historien med andre
Lav historier hvor barnet skal inddrage udvalgte ord.

 

Om appen 

Hent manual til Puppet Pals her.

I kan bruge Puppet Pals sammen med de 2 - 6 årige.

Producent: Polished Play, LLC.

iPad og iPhone.