Kunst­sko­le­ ­med­ ­Dr.­ ­Pan­da­

I Kunstskole med Dr. Panda har barnet mulighed for at være kreativ og skabe sine egne produkter.

Sådan kan du bruge Kunstskole med Dr. Panda

I Dr. Pandas kunstskole er der mulighed for at lege og eksperimentere med saks, maling, blyanter, ler og lim.

Lav egne drager og møller, form en skål, vase eller kop i ler. Find pensler og maling frem og du kan dekorere dit produkt.Barnet bliver introduceret for forskellige værktøjer og hvordan arbejdsprocesser er for at skabe ting.

Appen giver mulighed for at barnet kan udfolde sin kreativitet på en enkel og let tilgængelig måde samt få inspiration til efterfølgende at arbejde med det i praksis. Som voksen er det muligt at understøtte processen ved at skabe dialog omkring de valg og aktiviteter, som barnet vælger samt dialog omkring, hvad der sker undervejs i processen.

Barnet kan vælge mellem 6 forskellige aktiviteter. Den aktivitet barnet vil arbejde med vælges i en aktivitetsbog. Der kan arbejdes med saks, maling, blyanter, ler, perler og skabe sjove figurer. Barnet har mulighed for at lære f.eks. arbejdsgangen i at arbejde med ler, ved først at skabe og påvirke vasens/skålens form på en drejeskive og efterfølgende brænde produktet i ovnen for til slut at dekorere med maling.

  • Appen kan give barnet en forforståelse for den proces, som det præsenteres for i praksis.
  • Appen kan bruges til at motivere barnet til at udtrykke sig kreativt samt tilegne sig viden og erfaring før det f.eks. at lave en drage som kan opsættes i blæsevejr.
  • Det kan give god mening at bruge appen som forforståelse til en kreativ aktivitet.

Om appen

Appen kan anvendes til børn fra 2 – 5 år.

Producent: Dr. Panda Ltd, © Dr. Panda Limited

iPhone, iPad