Natur­en

Giv børnene grundlæggende forståelse af de forskellige processer i naturen og digitale oplevelser på ture og legepladsen. Tryk på app navnet for at læse mere om appen.

Disse apps er især gode til små børn, som er i gang med at opdage verden omkring sig. De hjælper børnene med at genkende dyrene og deres lyde, som de møder i hverdagen. I takt med børnenes interesse og udvikling kan dialogen udvides til temaarbejde om bondegårdsdyr eller dyreliv i havet ”Hvor bor dyrene? Hvad spiser de? ” m.m.

Dr. Panda Køkkenhave

Leg, så og se planter og grøntsager vokse, lær om "fra jord til bord"

Marco Polo Weather

Appen giver mulighed for at få en for forståelse om vejrforhold, natur fænomener og årstiderne

Vadehavet på spil

”Vadehavet på spil”, er et godt bud på en digitalfagbog som er udviklet af Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Man får faglig viden om Vadehavets dyreliv gennem leg, spil og små sjove fortællinger. Livet i Vadehavet formidler det mangfoldige dyreliv i Vadehavet i børnehøjde.

Gry og Vitus

Gry og Vitus er en interaktiv bog om sæler - to sælers liv i den danske del af Vadehavet. Selvom begge sæler bor i Danmark, er der stor forskel på deres tid som helt små nyfødte sælunger.

Natureventyr - Vejle Kommune

Natureventyr er en app fyldt med eventyr målrettet børn i alderen 3 til 9 år. Eventyrene udspiller sig som skattejagter langs børnevenlige ruter.

Børn i skov