Ude­liv­et

Giv børnene grundlæggende forståelse af de forskellige processer i naturen og digitale oplevelser på ture og legepladsen. At opleve glæden ved at opholde sig i naturen, at erfare legens mangfoldige og kreative muligheder udenfor og f.eks. finde ro og fordybelse i skovbunden, hvor der kigges på skyer og lyttes til naturen og dyrelivets lyde.

Brug apps herunder til sammen at skabe jeres egne interaktive bøger med indhold af egne fotos, egen tekst og emner, der har børnenes interesse og nysgerrighed. Emner, der i børnehøjde f.eks. medvirker til større forståelse og naturbevidsthed. Emner om fødekæder og bæredygtighed, miljøet påvirkning og respekt for naturen. ” Vores rådnekasse”, ”Fra jord til bord” ” Hvad er et skovsvin ” ”Fra skrald til skulptur til sortering ”

Find mere inspiration her:

Digitalesanserum:

Idéer til arbejde med kreativitet og entreprenørskabstænkning

Til vuggestuen

Strand Detektor

Med ”Strand Detektor” har du din helt egen naturvejleder. Gå en tur på stranden og tag et billede (tæt på) af en musling, et stykke tang eller andet på stranden og få information om genstanden direkte på mobilen eller iPad. Oplevelsen af naturen bliver pludselig meget større. Der er meget mere end sand og vand på stranden.

PicCollage

Lav collager og dokumentation med denne app om naturen.

Book Creator

Med denne app er der mulighed for at lave jeres egne interaktive bøger. Det kan understøtte jeres arbejde med naturen.

Bitsboard

Med denne app har I mulighed for at lave jeres eget individuelle spil med kategorier indenfor naturen.