Sto­r­est­

Leg butiksleg med iPaden. Børnene lærer om varer, indkøb og penge. Genskab oplevelsen af en butik, som når barnet handler med mor og far.

Sådan kan du bruge Storest - Kids Love Playing Store... Paper Store!

Med Storest kan børnene lege butiksleg, som ligner den virkelige verden. iPaden fungere som kasseapparat. Der er mulighed for at lege med den virtuelle butik, hvor produkterne er i app’en eller lav en fysisk butik. Print en bred vifte af attraktive varerne ud med qr-koder og scan varerne ind på iPaden, som nu fungerer som kasseapparat.

I den virtuelle butik.

  • Fylder du din kurv og går til kassen hvor varerne lægges op på båndet. For hvert produkt viser kasseapparatet prisen på kvitteringen og hvad den samlede pris er.
  • Når alle varer er scannet skal der betales. Vælge mellem mønter 1, 2 eller 5 kr. eller pengesedler 10, 20, 50 eller 100 kr.
  • Betales der for mange penge, får man byttepenge tilbage.

Udvikle videre på legen med børnene, ved at lade dem tegne andre varer til butikken. Sæt qr-koderne på varerne. Lav butiksskilte, find indkøbskurve osv.

Brug appen til at understøtte rollelegen, udvikle legemanuskripter f.eks. benzinstation, kiosk, resturant. Lad børnene indgå i forskellige roller og funktioner, hvor der øves samarbejde.

Om appen

Appen kan anvendes til børn fra 3 – 6 år.

Producent: Pixle

iPad