­Pup­pet­ ­Pals­

Puppet Pals er et digitalt dukketeater. Det giver mulighed for at arbejde med appens temaer og dukker og for selv at lægge baggrunde og figurer ind.

Inspiration til hvordan Puppet Pals kan indgå i eksempelvis et venskabsprojekt.

Arbejder I med venner og følelser, kan I eksempelvis med de ældste børn i børnehaven sætte fokus på venskaber med eventyr og fortælling. Lad børnene filosofere over begrebet ”venskab”. Venskab er et komplekst begreb – giv dem mulighed for at undres og når processen er slut har de en viden om at der er mange måder at forstå venskab på.

  • Tag billeder af noget som kan bruges som baggrund i et digitalt dukketeater, evt. af børnene selv udklædt.
  • Del evt. børnene op i f.eks. en drenge- og pige gruppe. Hvor der er fuld skrue på prinsesser, pailletter og superhelte og deres evner.
  • Samskab en fortælling om” Hvordan det er at have en bedste ven,” ”Hvordan får man en ven ”,”Må man have hemmeligheder for sin ven?” ”Er man ikke længere, venner når man er uvenner?”

Puppet Pals

Med Puppet Pals kan I lave digitalt dukketeater. Puppet Pals tilbyder karakterer og baggrunde inden for en række temaer. I kan også lægge jeres egne baggrunde og karakterer ind i appen. I hvert stykke I laver, kan der indgå op til 8 karakterer og op til 5 forskellige baggrunde.
Når I har valgt jeres karakterer og baggrunde, kan I begynde optagelsen af jeres dukketeater. Det er muligt at lave pauser i optagelsen. Det betyder, at I kan tale om både handling og dialoger, mens I laver stykket.
Teaterstykker optaget med Puppet Pals kommer til at ligge som videoer i appen. Det er også muligt at gemme teaterstykket på iPadens camerarulle.

I kan bruge Puppet Pals sammen med 4+ årige.

Producent: Polished Play, LLC.

iPad og iPhone.